Vedic art malerkurs

Kurset går over 10 ganger, 3.timer pr. gang. eller 2 helger.

Et Vedic art kurs er et anderledes malekurs. Det passer perfekt for nybegynnere, (13.år og oppover) men også for etablerte kunstnere, som ønsker å få mer inspirasjon og gi slipp på prestasjonsangst. Poenget er at alle skal finne fram til deres egen, unike uttrykksmåte. Det skal være gøy å skape:)

Hele kurset består av 17.oppgaver (prinsipper), så vi går gjennom så mange vi får tid til denne helgen. Noen tegner vi, noen maler vi og noen bare snakker vi oss gjennom.
Vi lytter til Vedas begge dagene. 
Når alle tar med noe godt til lunch, blir det fort høydepunktet på dagen:) 

Jeg har hatt mye glede av kurset selv. For første gang kunne jeg begynne på et bilde uten en plan og uten å være så opphengt i om det ble fint eller ikke. Jeg fant gleden i å male, i selve prosessen. Blir resultatet fint, så er det en flott bonus.

Ring gjerne for mer informasjon. 

Ingunn Moseng
41420098
ingunnmoseng@gmail.com

 

Bildene nedenfor er fra Öland i Sverige. Gå inn på www.vedicart.com

og se på Ölandskursene. Der kan du ta grunnkurset, fortsetningskurset og lærerutdanningen. Man står og maler i låver. Det er et vidunderlig sted å være!!


Kommentarer fra tidligere kurs:

 "Ingunn ga meg troen på at jeg kan male fra mitt indre, selv om jeg ikke er god rent teknisk. Prosessen som førte meg dit var en spennende, morsom og krevende reise i min egen bevisstgjøring. Former og farger, strukturer og perspektiver ledet meg lengre inn i en selvutviklingsprosess jeg allerede var i gang med. Her kunne jeg leke med å skape, bryte ned og skape på nytt i andre format, rom og lys. Kaos, kreativitet, motgang og utfoldelse om hverandre. Prosessen jeg var i gang med i mitt eget liv ble enda tydeligere gjennom vedic art kurset og jeg oppnådde mer selvinnsikt. Ingunn veiledet meg med ærlighet, åpenhet og trygghet videre i det å være tro mot min egen kraft og skaperevne. En kan lengte, en kan ha det vondt, en kan gråte og le. Er du tro mot deg selv blir alt levende og mulig! Tusen takk, kjære Ingunn!"

Elin