Ishaya's Ascension, The Bright Path

Å skape og å meditere går hånd i hånd

Hva ønsker du deg mest av alt?  - Det har vist seg å være det viktigste spørsmålet jeg noen sinne har blitt stilt! Når man vet svaret, blir alt annet plutselig veldig enkelt. Alle valg man tar - .....fører det til det jeg ønsker meg mest av alt?  Er svaret ja, så er det bare å fortsette.

Jeg har valgt å bruke mye tid på min meditasjonspraksis og det er det verd!! Det å kunne stå støtt, når det stormer rundt en. Å finne en forankring, som ikke lar seg rokke på. Ubetalelig!

Det følger en enorm tilfredshet ved å hvile i det øyeblikket som utspiller seg akkurat nå, uansett hvilket innhold det har og hvordan det måtte se ut for andre. Når man hviler 100% innover og holder fokuset der, så er det som om alt utenfor kommer til meg istedet for at jeg må anstrenge meg for å få det med meg. Man blir mindre sliten. Alt flyter lettere. Mindre stress og mer harmoni.

Jeg skjønte tidlig at jeg kunne ikke male eller skape noe,  uten å være fullstendig tilstede her og nå. Men jeg kan ikke male hele tiden......  Meditasjonen gir meg muligheten til å oppleve den tilfredsheten, roen og dype gleden når jeg lever livet mitt og gjør de dagligdagse tingene, når som helst på dagen. Den indre roen følger meg fra jeg står opp til jeg legger meg, uansett hva som skjer i løpet av dagen. Mister man fokus et øyeblikk, er det enkelt å finne tilbake.

Jeg har meditert siden 1999 og undervist siden 2010. Praksisen går gjennom livet mitt som en rød tråd. Den beriker og gir meg så mye mer enn jeg noengang kunne ha trodd var mulig.

Mer glede, mer kreativitet, mer indre ro, bedre helse. Kanskje vel så viktig, evnen til å takle de dagene hvor helsen ikke er så god, evnen til å takle angst og smerter. Det har tatt fullstendig bort nervøsiteten jeg hadde før for å snakke i forsamlinger, noe som er gull verd. Tankene tar ikke lenger over livet mitt. Det er slutt på kverningen, når jeg går å legger meg. Det er lettere å slippe tak i irritasjon og frustrasjon. Avstanden man får til tankene, skaper stillhet og balanse.

Teknikkene jeg bruker heter Ishaya’s Ascension og blir undervist av lærere fra The Bright Path over hele verden. Per i dag har vi over 40 lærere i Norge.

Teknikkene er veldig enkle å lære og å praktisere. Min mor på 85 år, lærte å meditere da hun var 85 og synes det er veldig lett. Hun har fått mer overskudd, har ikke lenger et søvnproblem og går rundt med en følelse av forventning inne i seg, uansett hva som skal skje den dagen.

Man behøver ikke sitte i en vanskelig og spesiell stilling.  Teknikkene er mentale, mekaniske og de følger ingen relgiøs tro.

 

For å lære, melder man seg på et Innføringskurs.

Det går som regel over en helg og gir deg 4 teknikker.

Fredag: 19.00 - 22.00 Lørdag: 10.00 - 17.00 Søndag 11 - 16.00

Den første timen på fredagen er alltid en uforpliktende og gratis introduksjon. Meld fra på forhånd, hvis du vil være med på introen. Selve kurset begynner rett etterpå.

 

Når man har gjennomført kurset, kan det repeteres så ofte man vil, over hele verden, gratis. Du får god oppfølging av erfarne lærere, så lenge du måtte ønske det. Vi holder ukentlige møter i de største byene, se etter på hjemmesiden. 

På hjemmesiden www.thebrightpath.no  finner du kursdatoer, priser og masse informasjon. Er det noe mer du ønsker å vite, så bare ta kontakt!

"Do not postpone your Peace."(MKI)