Jeg flytter til Skien i slutten av juni (2021), til et hus i Brattsbergsgata med mye historie.  Der vil jeg ha plass til å male og produsere trykk og plakater, pappmasjefigurer m.m.

I februar 2022 åpnet jeg Galleri Moseng  - Drømmemakeri, på Øvre Verket, Ulefoss. I en gammel arbeiderbolig stiller jeg nå ut alle arbeidene mine. Åpent lørdager 12-16. I sommersesongen holder jeg åpent alle dager utenom mandager. 

Maleriene mine er i akryl på lerret, og har innslag av pålimt blad"gull". Motiver som går igjen er elementer fra naturen, som blader, frø, insekter og dyr, sammen med en uendelig variasjon av mønster og ansikter. Jeg er svak for alt som kan fly; øyenstikkere eller neser fra et lønnetre, som blir tatt av vinden. Det gir bevegelse i bilde. Jeg er mer opptatt av formen til et element, enn hva det måtte bety. Jeg lar tilskueren tolke. 

Jeg maler de motivene som dukker opp i hodet mitt. Det skal ikke mye til før jeg blir inspirert, og jeg har alltid idèer til flere bilder enn jeg har tid til å male. 

Tegningene mine er laget Caran d'Ache fargeblyanter og penn. Jeg liker å illustrere uventede og humoristiske møter mellom to karakterer. Ørnen, som plutselig får øye på en flyvefisk, eller gullfisken, som forelsker seg i et almefrø, som var forbausende lik han selv.

Jeg bare må uttrykke meg kreativt! Det er like viktig for meg, som å puste. Gjennom årene har det gjort sitt utslag i form av tegning, maling, skriving, illustrasjonsarbeid, sy og strikkedesign, smykkearbeid, vindusdekorasjon og en enorm produksjon av håntverksgjenstander. Siden 1995 har jeg hatt hovedfokus på å male og tegne.

Maleriene mine er solgt i 15 land og store bestillingsverk henger i et kultursenter utenfor Barcelona.  For tiden maler jeg mot utstillinger, og har laget illustrasjoner til en barnebok i samarbeid med en forfatter i New Zealand. Jeg har også begynt å nøste på tekst og bilder til egen bok.

I 2021 ble jeg juryert medlem av NFUK, Norsk Forening for Uavhengige kunstnere. 

Mange av motivene mine kan du finne i nettbutikken. Jeg legger til nye stadig vekk. 

Ingunn Moseng

41420098

ingunnmoseng@gmail.com

Instagram: moseng.art

facebook: Galleri Moseng